- Prep Time
- 10 mins
- Total Time
- 1 h 10 m
- Serves
- Serves 10
Ingredients
- 1
- pure olive oil
- 15
- 2
- Lean ground beef
- 1
- 2
- onion, diced
- 500
- 1
- carrot, diced
- 250
- 1
- celery, diced
- 250
- 1
- minced garlic
- 15
- 6
- jalapeño pepper, diced
- 90
- 1
- beets, diced
- 250
- 1
- Diced Plum Tomatoes
- 746
- 1
- red kidney beans, drained and rinsed
- 540
- 1/2
- Paprika
- 2
- 1
- Chili Powder
- 15
- 1
- Cumin
- 15
- 2
- salt
- 10
- 1/2
- ground black pepper
- 2
Method
- Step 1
- In a large sauté pan (straight sided pan) on medium-high heat, add the oil. When it is hot, add in the beef and cook until beef is browned.
- Step 2
- Add in the onions and cook for 5 min., then add in the carrot, celery, garlic and jalapeno pepper cook for 5 min. add beets and tomatoes and bring to a boil. Add kidney beans and spices bring to a boil, and then reduce to a simmer. Simmer for 40 min. or longer for a thicker sauce.
Tips
Pour faire une pizza à l’intérieur, faire chauffer une pierre à pizza au four à la plus haute température possible. Garnir la pâte roulée de pommes de terre, de fromage et d’oignons. Glisser la pizza sur la pierre à l’aide d’une palette à pizza ou d’une plaque farinée. Faire cuire environ 5 minutes ou jusqu’à ce que le fromage bouillonne et que la croûte soit légèrement dorée. Saupoudrer de romarin, sel et poivre, arroser d’huile et servir.
Ajouter du piquant avec un filet d’huile au chili maison. Combiner 60 ml (1/4 tasse) d’Huile d’olive 100 % extra vierge Sensations par Compliments et 15 ml (1 c. à soupe) de flocons de chili. Laisser le mélange infuser pendant quelques jours, jusqu’à ce que l’huile devienne rougeâtre.
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Characteristics
DinnerNutritional Facts Per Serving
- Nutrition Description:
- 1/10 of the recipe
- Calories:
- 280
- Fat:
- 12 g
- Saturated Fat:
- 4 g
- Carbs:
- 18 g
- Fibre:
- 5 g
- Cholesterol:
- 55 mg
- Protein:
- 25 g
- Sodium:
- 810 mg